Ta nova gnojila delajo na rastlinah res čudeže

Res sem kupila odlična gnojila za rože. Moje rože so v dveh mesecih naredile že pravi pragozd v mojem stanovanju. Še dobro, da nisem kupila več rož, ker se mi zdi, da bi lahko bila situacija danes še hujša. Tale razrast rastlin in rož se mi zdi, da je več kot dovolj za moje stanovanje.

Kljub temu da je zelo prostorno, vsekakor ne premore veliko rastlin, da je še vedno videti dovolj prostorno. In tukaj je moj limit, kljub temu, da so me kupljena gnojila izjemno presenetila in bi z veseljem še za kakšno rožo poskrbela, da bi se tako razrasle, kakor so se druge. 

Me pa vseeno mika, da bi kupila še eno malce večjo rožo. Le malce me je strah, da ne bo res preveč, ko se bo razrasla. Imam namreč veliko manjših in srednje velikih rastlin in zelo malo velikih. Tako, da bi kakšna velika res lahko še prišla v moje stanovanje. In celo eno si ogledujem že kar nekaj časa. Ampak me vseeno daje manjši strah, da morda ne bo to že preveč. Pa če ta gnojila res delajo čudeže. Sicer pa ni nujno, da gnojila uporabim na vsaki rastlini, če sem popolnoma iskrena. Mislim, da bi v vsakem primeru lepo uspevala. Ali pa pa dodam malce manj gnojila kakor pri drugih. 

Vsekakor moram še prespati. Najprej moram malce reorganizirati stanovanje, da bodo moje rastline bolj urejene po stanovanju. Trenutno nimajo nobenega sistema in morda me tudi to rahlo moti. Ampak na začetku res ni bilo videti, da bo veliko nastalo iz teh rastlin zato so bile postavljene bolj po občutku, ki sem ga imela, ko sem vsako rastlino ali rožo prinesla v stanovanje. Nisem niti računala na to, da lahko odkrijem kaj takega, kot so ta gnojila, in da bo takšna sprememba pri rasti rastlin in rož.