Presenečenje za prijateljico

Presenečenje za prijateljico

Danes je čudovit dan za slavje. Verjetno se sprašujete, zakaj? Moja najboljša prijateljica ravno danes praznuje otvoritev svojega kozmetičnega salona. Danes bo ves trud, odrekanje in trdo delo zagotovo poplačano in počaščena sem, da sem lahko del te čudovite zgodbe, ki se bo začela pisati danes. V vseh teh letih je vso svojo energijo usmerila v to, da nekega dne odpre vrata lastnega kozmetičnega salona.

Veliko časa je namenila izobraževanju tako pri nas kot tudi drugje po svetu. Sama velikokrat poudari, da ni bilo vedno rožnato, a na koncu vse to nekako izzveni. Spominjaš se samo lepih trenutkov in prav je tako. Skupaj z ostalimi prijateljicami smo se zato odločile, da ji pripravimo pravo presenečenje, saj si to resnično zasluži. Organizirale smo manjše slavje, saj je treba takšne dogodke praznovati v stilu. Na samo otvoritev kozmetičnega salona bomo povabile tudi njeno najljubšo glasbeno skupino in prepričane smo, da ji bo to ogrelo srce in dušo.

V vseh teh letih je redkokdaj zaradi vsega dela, obiskala njihove nastope, me pa dobro vemo, kako si je sama v sebi to neskončno želela. S samo organizacijo dogodka in presenečenja nismo imele veliko dela ali kakšnih zapletov, hitro smo se v vsem strinjale, zato je vse potekalo gladko. Mogoče je veliko pripomoglo tudi to, da smo si prav vse med seboj zelo podobno, zato je bilo odločanje in sprejemanje končnih odločitev mala malica. Pred dogodkom moramo le poskrbeti, da presenečenje ostane presenečenje in da prijateljica ničesar ne posumi.