Brizganje plastike je nekaj kar bo marsikoga res zanimalo

 Imela sem prijatelja, ki je imel zelo zanimivo službo. Vedno je govoril da je njegovo delo brizganje plastike in da dela pri tem stroju, kjer gre za brizganje plastike. Nas je to vedno fasciniralo, saj si nekako nismo morali predstavljati, kako to izgleda. Brizganje plastike je drugače zelo zanimiv postopek izdelave plastičnih izdelkov. Vsakič ko smo bili na kavi nam je razlagal kaj vse počne in nikoli nam ni bilo popolnoma jasno. Bilo je zelo zanimivo s kakšnimi čustvi je vse to opisoval, saj ima res rad svoje delo.

Je zelo zanimivo, mi smo pa seveda zelo veseli zanj, saj je dobil službo v kateri dejansko uživa. Rekle je sicer da ne več točno, če bo tukaj ostal za vedno. Brizganje plastike, ni nekaj kar bi počel za celo življenje, zato ve da trenutno je zadovoljen, bomo pa videli kam ga bo vlekla pot naprej.

Ta prijatelj ima res zelo veliko talentov in zelo hitro rad menjava službe. Enkrat je tam drugič je drugje. Tukaj je načelo že kar nekaj časa in smo res zelo veselo zanj. Je pa res, da se zelo rad uči in najde nove stvari. Velik ostvari je že preizkusil, ima namreč rad predvsem fizična dela, nima neke želje po pisarnah ali kaj podobnega, kar je seveda čisto logično zanj, saj je celo otroštvo vedno moral nekaj delati, v šoli nikoli ni moral biti primeru. Vse nam je čisto jasno. Ampak ta služba sedaj pa je res zanimiva, saj je tukaj že sigurno kakšno leto. Ravno zato nas zanima kaj je brizganje plastike, ker on še nikoli ni bil tako dolgo na enem delavnem mestu. Ravno zato nas to precej zanima in bi radi to tudi kdaj videli, če bo to seveda mogoče. Tudi sam je rekel, da nam bo z veseljem pokazal enkrat, ko bo seveda lahko.

Brizganje plastike je nekaj kar bo marsikoga res zanimalo