O straneh    Novo    Kazalo    Iskanje    e-pošta
Domov
 > Drugi mednarodni programi > JRC > Dogodki
Drugi mednarodni programi
JRC - Skupni raziskovalni center EU
Seminarji, konference in drugi dogodki
Vabilo k sodelovanju z NineSigma

NineSigma, ki zastopa družbo The Dow Chemical Company, želi spodbuditi k sodelovanju vse zainteresirane partnerje s področja »synthesis and characterization of single site catalysts for oxidative functionalization of non-methane hydrocarbons«. Kot je razloženo in predstavljeno v NineSigmini Zahtevi (NineSigma Request), RFP# 30509-S2-5, »Single Site Catalysts for Oxidative Functionalization«, namerava The Dow Chemical Company financirati raziskovalne programe iz omenjenega področja. Izbrani programi bodo nagrajeni s triletnim financiranjem v vrednosti do 200,000 ameriških dolarjev.

Rok za oddajo povzetkov predlogov (Proposal Abstracts) je določen za 29. junij 2007.

Dodatne informacije v povezavi z vabilom k sodelovanju z NineSigma lahko najdete na spletni strani http://www.ninesigma.com/mx/30509-S2-5 v dokumentu z imenom Request for Proposals (RFP).

V primeru, da bi imeli kakršnakoli dodatna vprašanja, se lahko obrnete na dr. Davida Feitlerja, programskega vodjo NineSigma na naslov 23611 Chagrin Blvd., Cleveland, OH 44122, Združene države Amerike, ali po elektronski pošti na naslov feitler@ninesigma.com.

Če bi želeli prejemati tudi redna poročila NineSigme, ki vsebujejo podatke o vseh aktualnih projektih, se lahko registrirate na spletni strani http://www.ninegisma.com/registration_form.

 

Dagmar Szilagyi
Nacionalna kontaktna oseba za JRC 7OP
Dagmar.Szilagyi1@gov.si

 

Datum: 29.05.07