O straneh    Novo    Kazalo    Iskanje    e-pošta
Domov
 > 7. OP > Razpisi
7. okvirni program EU
Razpisi
Razpis za pobudo majhnih in srednjih podjetij na področju vsebinske in podatkovne analitike ( IKT 7OP )

V uradnem glasilu Evropske komisije bo 10. julija 2012 objavljen razpis za pobudo majhnih in srednjih podjetij na področju vsebinske in podatkovne analitike tematske prioritete informacijske in komunikacijske tehnologije (IKT) v 7OP. Rok za oddajo predlogov projektov bo 15. januar 2013.

Dokumentacija za razpis za pobudo majhnih in srednjih podjetij na področju vsebinske in podatkovne analitike bo po uradni objavi dosegljiva na portalu za prijavitelje (»Participant portal«) http://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/fp7_calls. Cilj razpisa 4.3 je podrobneje opisan v Delovnem programu IKT 2013, ki je del razpisne dokumentacije, trenutno pa je že objavljen na http://cordis.europa.eu/fp7/ict/.

Pričakujejo projektne predloge trajanja največ 2 leti in v višini največ 1,5 mio EUR. Konzorcij morata sestavljati vsaj dve majhni in srednji podjetji in tem podjetjem mora biti namenjeno vsaj 30% vseh zaprošenih finančnih sredstev.

Potencialni prijavitelji predlogov projektov se lahko za pomoč obrnejo tudi na nacionalno kontaktno osebo na spodnjem naslovu. Hkrati pa vljudno prosimo, da o oddanem predlogu projekta obvestijo isti naslov.

Priloga:


Pripravila: Andreja Umek Venturini
Nacionalna kontaktna oseba za IKT 7OP
andreja.umek@gov.si

Datum: 06.07.12